Kerstbuffet MET ANIMATIE

woensdag 25 december 2019

17:00 - 21:00 uur

En natuurlijk is de speelwereld geopend!

De feestdagen staan weer voor de deur! Ook met Kerst en Oud & Nieuw kun je op 't Hooge Holt gezellig met je familie en vrienden uit eten. Wij hebben namelijk speciaal voor jullie verschillende menu's samengesteld. Met Oud & Nieuw organiseren wij het in Gramsbergen traditionele en gezellige ‘Oudejaars Toafl’n’ met live entertainment en heerlijke hapjes en drankjes, dat mag je zeker niet missen!

Reserveren is tijdens de feestdagen noodzakelijk.
Dit kun je doen via 0524-442104 tussen 11:00 en 21:00 uur of mailen naar horeca@hoogeholt.nl.   

KERST BUFFETTEN

Tijdens 1e en 2e Kerstdag kunt u kiezen uit 2 buffetten:

Gasterij Spiezz LUXE Kerzzt Buffet à €36,95 (kinderen tm 12 jaar €1,50 per levensjaar)
1e en 2e Kerstdag ontvangst vanaf 17.00 uur, aanvang diner: 17.30 uur tot 20.30 uur

Voorgerechten: Zalmsalade met gerookte zalm, gerookte peper makreel, Hollandse garnaal, Salade met Coppa di Parma, Mortedella en Coburgerham. Diverse broodsoorten, tapenades, aioli en kruidenboter. Carpaccio van rund met pesto, rucola en pijnboompit. Kippensoep met geplukte kip, vermicelli en groente. Champignonsoep met knoflookcroutons en peterselie. 
Hoofdgerechten: Biefstukpuntjes met romige pepersaus, Gebakken zalm met dillesaus, Varkenshaasmedallions met champignonsaus, Gegrilde kalkoenfilet met cranberrysaus, Stoofpotje van heerlijk mals rundvlees. Daarbij serveren we Nasi, Gemengde rauwkost salade met een frisse dressing, Aardappels uit de oven met knoflook en tijm, Geroosterde groentes met knoflookolie, Pommes duchesses.
Dessert: Petit fours, diverse soorten bavarois, ijstaart, diverse toppings, luxe desserttaarten en uiteraard slagroom.

Gezellig met een borrel nagenieten na het Kerstdiner?
Vanaf 19:30 uur Live Muziek op de Plaza met natuurlijk een aantal Kersthits! 

Winter Buffet à €27,50 (kinderen m 12 jaar €1,50 per levensjaar)
1e en 2e Kerstdag ontvangst vanaf 16.30 uur, aanvang diner: 17.00 uur tot 20.00 uur
Voorgerechten: Kartoffelsalade, Huzarensalade, Stokbrood met tapenades, aioli en kruidenboter, Mosterdsoep met spek en prei, Tomatensoep met gehaktballetjes en room.
Hoofdgerechten: Kipsate met satesaus, Schnitzels met champignonroomsaus, Spareribs met knoflooksaus, Kipfilet met piripirisaus, Stampot en worst. Daarbij serveren we Rijst, Friet en Seizoensgroentes.
Dessert: Diverse soorten bavarois, ijstaart, diverse zoete desserttaarten en uiteraard slagroom.

Gezellig met een borrel nagenieten na het Kerstdiner?
Vanaf 19:30 uur Live Muziek op de Plaza met natuurlijk een aantal Kersthits! 

Tijdens de buffetten op 1e en 2e Kerstdag is ons animatieteam aanwezig voor vermaak! Op de Plaza zijn diverse spellen en kunnen de kinderen geschminkt worden. Ook onze mascotte Kwiebus komt langs! Wil jij met Kwiebus op de foto? Dat kan! Hiervoor is een speciaal moment ingepland.
Nog meer speelplezier? Dat kan in de Mad Monkey Jungle! Als u niet verblijft op het park kunt u tickets kopen voor de speelwereld. Voor meer informatie kijkt u op http://www.madmonkeyjungle.nl/prijzen/

 


TRADITIONEEL EN GEZELLIG
‘OUDEJAARS TOAFL’N’ IN GRAMSBERGEN

Op 31 december is er in het parkrestaurant Gasterij Spiezz het traditioneel gezellige ‘Oudejaars Toafl’n' van 18:00 tot 21.00 uur. De kosten bedragen € 37,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar € 1,50 per levensjaar.

In het arrangement bieden wij live entertainment, een plaatsvervangende avondmaaltijd in de vorm van kleine gerechten en hapjes en onbeperkt tapbier, huiswijn en frisdranken. Kom in je mooiste outfit, dat doen wij ook!

Na het gezellige ‘Oudejaars Toafl’n’ is er nog even gelegenheid om te spelen in de Mad Monkey Jungle of een afzakker te nemen in de bar. Om 22.00 uur sluit het hoofdgebouw haar deuren. Op 1 januari ben je vanaf 8.30 uur weer van harte welkom!