Kinderfeestjes

Wil jij een te gek kinderfeestje? Kom en neem al jouw vriendjes mee!

Mad Monkey Jungle Feestje à € 8,50 per kind
Met een Mad Monkey Jungle feestje heb je onbeperkt toegang tot de speelwereld en kun je ook heerlijk smullen van patat met mayonaise én een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

Bowlingfeestje à € 9,00 per kind
Wil jij de show stelen? Kom tijdens jouw kinderfeestje bowlen! Bij een bowlingfeestje mag je één uur bowlen en kun je daarna heerlijk smikkelen van patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

Midgetgolffeestje à € 9,00 per kind
Werk alle holes af in zo min mogelijk slagen en je bent gegarandeerd de held van het feestje! Kom tijdens jouw kinderfeestje midgetgolfen! Daarna kun je heerlijk smikkelen van patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

Zwemfeestje à € 9,00 per kind
Ben jij een echte waterrat? Geef dan bij ons jouw zwemfeestje! Natuurlijk krijg je van zwemmen enorme honger! Dus staat er patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan. (enkel te boeken als kinderfeestje, wij verkopen geen losse entreekaarten voor het zwembad)

Combinatiefeestje  à € 9,75 per kind (lasergamefeestje en begeleidt zwemfeestje andere tarieven voor combinaties)
Wil je toegang tot de Mad Monkey Jungle én dan nog lekker vrij zwemmen zonder begeleiding (onbeperkt en enkel te boeken als kinderfeestje) of misschien wel bowlen of midgetgolfen? Dan kun je kiezen voor een combinatiefeestje. Je mag dan kiezen tussen één uur bowlen (max. 20 personen), midetgolfen of zwemmen. Ook hierbij krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

ALL IN feestje à € 11,00 per kind
Wil je toegang tot de Mad Monkey Jungle én dan nog lekker zwemmen, bowlen en midgetgolfen? Dan kun je kiezen voor een ALL IN feestje. Je mag dan één uur bowlen (max. 20 personen), midetgolfen en zwemmen (enkel te boeken als kinderfeestje). Ook hierbij krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

 

Lasergamefeestje à € 13,50 per kind
Vanaf nu kun je ook Lasergamen tijdens jouw feestje in de Mad Monkey Jungle! Het lasergamen wordt aangeboden tussen 19:00 en 21:15 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
Momenteel kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen in maximaal 4 teams. Het lasergame kinderfeestje kan geboekt worden vanaf minimaal 6 jaar. (niet te boeken in vakanties). Uiteraard krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook onbeperkt ranja klaarstaan, want van al dat rennen krijg je dorst! Het lasergamen is te combineren met een van de andere activiteiten (bowlen, zwemmen, midgetgolf) voor een toeslag van € 1,50 per kind.

 

NIEUW Spetterend ZWEMFEESTJE met begeleiding van Zwemschool Born2Swim à € 10,50 per kind
Activiteiten in het zwembad, keuze uit 3 activiteiten: 

1. Snorkel feestje – maximaal 8 kinderen per groep. Leer de basis van het snorkelen. Aan het einde zelfs een snorkel certificaat te behalen!
2. Estafette feestje - Welk groepje kan het snelste de overkant halen…. Uiteraard met hindernissen waar je overheen, onderdoor of misschien wel doorheen moet zwemmen…. Durf jij het aan?!?
3. Balspellen feestje In groepjes leren we leuke balspellen in het water, tevens leer je de basis voor waterpolo! We sluiten af met een echt potje waterpolo!

Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een zweminstructrice van Zwemschool Born 2 Swim! Alle activiteiten duren 1 uur in het zwembad. De kosten zijn inclusief begeleiding tijdens het zwemfeestje, patat met een kroket/frikandel, poffertjes of broodje knakworst met onbeperkt ranja. Eten & drinken kan vóór of na de activiteit, niet tussentijds. Het begeleide zwemfeestje is te combineren met een van de andere activiteiten (bowlen, spelen, midgetgolf) voor een toeslag van € 3,50 per kind.

Begeleide zwemfeestjes met activiteiten zijn te boeken op:
Woensdag 12.30-14.30
Donderdag 13.00-15.00
Vrijdag 13.00-14.00
Vrijdag 16.00-18.00
Zaterdag 13.00-14.00
Zaterdag 14.00-15.00
Reserveringen voor een zwemfeestje op zaterdag is niet mogelijk als er afzwemmen of familie zwemmen is. In principe is dit elke 1e zaterdag van de maand (vakanties uitgezonderd). U kunt een begeleidt zwemfeestje aanvragen in overleg en deze wordt pas definitief als u een definitieve bevestiging heeft ontvangen. 

 

Extra opties bij verjaardagsfeestjes
Om jou feestje onvergetelijk te maken kunnen we ook een verjaardagstaart voor je regelen. Of wat dacht je van cakejes versieren? Mmm.. 

- Verjaardagstaart € 17,50 per taart
- Cake versieren € 1,50 p.p.
- Chips € 0,95 p.p.
- Zakje snoep € 0,50 p.p.