Kinderfeestjes

Wil jij een te gek kinderfeestje? Kom en neem al jouw vriendjes mee!

Mad Monkey Jungle Feestje à € 8,50 per kind
Met een Mad Monkey Jungle feestje heb je onbeperkt toegang tot de speelwereld en kun je ook heerlijk smullen van patat met mayonaise én een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

Bowlingfeestje à € 9,00 per kind
Wil jij de show stelen? Kom tijdens jouw kinderfeestje bowlen! Bij een bowlingfeestje mag je één uur bowlen en kun je daarna heerlijk smikkelen van patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

Midgetgolffeestje à € 9,00 per kind
Werk alle holes af in zo min mogelijk slagen en je bent gegarandeerd de held van het feestje! Kom tijdens jouw kinderfeestje midgetgolfen! Daarna kun je heerlijk smikkelen van patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

Zwemfeestje à € 9,00 per kind 
Ben jij een echte waterrat? Geef dan bij ons jouw zwemfeestje! Natuurlijk krijg je van zwemmen enorme honger! Dus staat er patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan. (enkel te boeken als kinderfeestje, wij verkopen geen losse entreekaarten voor het zwembad)

Combinatiefeestje  à € 9,75 per kind 
Wil je toegang tot de Mad Monkey Jungle én dan nog lekker vrij zwemmen zonder begeleiding (onbeperkt en enkel te boeken als kinderfeestje) of misschien wel bowlen of midgetgolfen? Dan kun je kiezen voor een combinatiefeestje. Je mag dan kiezen tussen één uur bowlen (max. 20 personen), midetgolfen of zwemmen. Ook hierbij krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

ALL IN feestje à € 11,00 per kind
Wil je toegang tot de Mad Monkey Jungle én dan nog lekker zwemmen, bowlen en midgetgolfen? Dan kun je kiezen voor een ALL IN feestje. Je mag dan één uur bowlen (max. 20 personen), midetgolfen en zwemmen (enkel te boeken als kinderfeestje). Ook hierbij krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook ranja voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes klaarstaan.

 

Extra opties bij verjaardagsfeestjes
Om jou feestje onvergetelijk te maken kunnen we ook een verjaardagstaart voor je regelen. Of wat dacht je van cakejes versieren? Mmm.. 

- Verjaardagstaart 
- Cake versieren 
- Chips 
- Gevulde koeken
- Muffins
- Lollies
- Diverse ijsjes