Lasergamen

Heb je altijd al een keer willen Lasergamen! Dat kan nu bij de Mad Monkey Jungle!

Het lasergamen wordt dagelijks aangeboden in de vorm van een kinderfeestje tussen 19:00 en 21:15 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De hele Mad Monkey Jungle is tijdens het lasergamen exclusief geopend voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes, hoe vet is dat?! Momenteel kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen in maximaal 4 teams. Het lasergame kinderfeestje kan geboekt worden vanaf minimaal 6 jaar. (niet te boeken in vakanties) De kosten bedragen € 13,50 per kind, dit is inclusief lasergamematerialen, uitleg en eten & drinken. 

Alle kinderen krijgen natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Er staat ook onbeperkt ranja klaar, want van al dat rennen krijg je dorst! Het lasergamen is te combineren met een van de andere activiteiten (bowlen, zwemmen, midgetgolf) voor een toeslag van € 1,50 per kind. Kijk voor meer informatie bij Kinderfeestjes.

 

Lasergamefeestje à € 13,50 per kind
Vanaf nu kun je ook Lasergamen tijdens jouw feestje in de Mad Monkey Jungle! Het lasergamen wordt aangeboden tussen 19:00 en 21:15 uur en duurt ongeveer 45 minuten.
Momenteel kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen in maximaal 4 teams. Het lasergame kinderfeestje kan geboekt worden vanaf minimaal 6 jaar. (niet te boeken in vakanties). Uiteraard krijgen jij en jouw vriendjes en vriendinnetjes natuurlijk lekkere patat met mayonaise, een frikandel of kroket, poffertjes of een wit bolletje met twee knakworstjes! Natuurlijk hebben we ook onbeperkt ranja klaarstaan, want van al dat rennen krijg je dorst! Het lasergamen is te combineren met een van de andere activiteiten (bowlen, zwemmen, midgetgolf) voor een toeslag van € 1,50 per kind.

 

Check hier de video's en kijk zelf hoe cool een lasergamefeestje kan zijn!

https://www.youtube.com/watch?v=GmV0i6-YNo8

https://www.youtube.com/watch?v=SN869FOxJ1w