Speelparadijs Mad Monkey Jungle geopend

24 september 2015

Op maandag 24 augustus opende ’t Hooge Holt in Gramsbergen het nieuwe overdekte kinderspeelparadijs, de Mad Monkey Jungle.

Burgemeester Snijders opende samen met leerlingen van de plaatselijke basisscholen De Akker en Prinses Irene op ludieke wijze de speelattracties door middel van een ouderwets spelletje ‘apenkooien’. Zodra de derde leerling werd getikt, was de officiële opening een feit. Erik Hulzebosch gaf er op zijn eigen wijze commentaar bij. Hoewel de burgemeester over een prima conditie blijkt te beschikken, was het afzien…

Uiteraard zijn ze dolenthousiast over deze nieuwe toevoeging aan het mooie en groene park, met attracties als een klassieke klimwand, een buisglijbaan, een coole kussenhoek, een zandwip en een lianenopgang. De Mad Monkey Jungle is op z’n minst spannend en spectaculair te noemen, en doet menig kinderhart sneller kloppen. In de Mad Monkey Jungle kunnen de kinderen ravotten en spelen tijdens kinderfeestjes of zomaar een middagje uit. Meer informatie vindt u op de nieuwe website www.madmonkeyjungle.nl of u kunt bellen met 0524-442104.