Zwemmen

Het zwemparadijs van 't Hooge Holt is geopend! Kom je ook met je vriendjes en vriendinnetjes ravotten in het water?

Enkel mogelijk in combinatie met een kinderfeestje, wij verkopen geen losse entreekaarten voor het zwembad.

Meer informatie over het zwembad? Kijk op http://hoogeholt.nl/201-binnen-zwembad-hooge-holt-3

 

NIEUW Spetterend ZWEMFEESTJE met begeleiding van Zwemschool Born2Swim à € 10,50 per kind
Activiteiten in het zwembad, keuze uit 3 activiteiten: 

1. Snorkel feestje – maximaal 8 kinderen per groep. Leer de basis van het snorkelen. Aan het einde zelfs een snorkel certificaat te behalen! 
2. Estafette feestje - Welk groepje kan het snelste de overkant halen…. Uiteraard met hindernissen waar je overheen, onderdoor of misschien wel doorheen moet zwemmen…. Durf jij het aan?!? 
3. Balspellen feestje In groepjes leren we leuke balspellen in het water, tevens leer je de basis voor waterpolo! We sluiten af met een echt potje waterpolo!

Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een zweminstructrice van Zwemschool Born 2 Swim! Alle activiteiten duren 1 uur in het zwembad. De kosten zijn inclusief begeleiding tijdens het zwemfeestje, patat met een kroket/frikandel, poffertjes of broodje knakworst met onbeperkt ranja. Eten & drinken kan vóór of na de activiteit, niet tussentijds. Het begeleide zwemfeestje is te combineren met een van de andere activiteiten (bowlen, spelen, midgetgolf) voor een toeslag van € 3,50 per kind.

Begeleide zwemfeestjes met activiteiten zijn te boeken op:
Woensdag 12.30-14.30
Donderdag 13.00-15.00
Vrijdag 13.00-14.00
Vrijdag 16.00-18.00
Zaterdag 13.00-14.00
Zaterdag 14.00-15.00
Reserveringen voor een zwemfeestje op zaterdag is niet mogelijk als er afzwemmen of familie zwemmen is. In principe is dit elke 1e zaterdag van de maand (vakanties uitgezonderd). U kunt een begeleidt zwemfeestje aanvragen in overleg en deze wordt pas definitief als u een definitieve bevestiging heeft ontvangen.